Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı midein elverişli konumda olabilir.

BİST behre verileri 15 an gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Koruma Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmeslektirilemez.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanma düzı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Ağır sınıftaki emekyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Muavenet grupları aylardır Genlik'a müteveccih bir taarruznın Gazze'deki insanca felaketi henüz da kuruyasıcaleştireceği uyarısında bulunuyor.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu ovamızda;

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve allıkçı üzere malzemelerden örgülmış aheste bir bapdır.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı çalışmaaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” yazgısı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + branş seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı cam hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Bünyelarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye Yangın Çıkış Kapısı olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının flama alma süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page